Autostop Andorra

MANTENIMENT

Troba tots els productes que necessites per al manteniment i cura del teu cotxe: olis i tractaments per al motor, bateries de cotxe,
arrencadors de bateria,
productes de neteja per al cotxe i ambientadors.

Cuida el teu vehicle amb les millors ofertes.

OLIS

Els propulsors actuals, especialment amb l’arribada de les normatives anticontaminació més restrictives, compten amb tecnologies capaces de generar potències unitàries elevades amb nivells d’emissions més ajustats. Perquè això sigui així l’oli juga, entre altres, un paper determinant.

MARQUES: Mannol, Serca, Castrol, Motul, Petronas

FILTRES AIRE | OLI | HABITACLE

Els filtres d’aire d’habitacle són molt similars als filtres d’aire de el motor. Estan fabricats en paper plisat però han estat dissenyats per filtrar partícules més petites com el pol·len o la pols i és per això que es qualifiquen com a filtres HEPA – High Efficiency Particulate Air – o filtres d’alta eficiència.

MARQUES: Mahle, Mann, Optimal, Sct

BATERIES

La bateria és un element que generalment trobem en el bloc motor del nostre vehicle. La seva finalitat resideix en l’emmagatzematge de l’energia elèctrica per mitjà d’un procés químic. Per això, diem que la bateria és una pila electroquímica.

MARQUES: Yuasa, Serca, Jp, Optimal

PRODUCTES 

(anticongelant, líquid de fre)

L’anticongelant és un dels líquids més importants perquè el funcionament de l’cotxe. Sense ell, el motor no podria dissipar la calor que genera i acabaria fent-se malbé en uns minuts. A el mateix temps, sigui quin sigui el tipus que es faci servir, aquest compost ha de suportar temperatures per sota de zero graus, ja que la seva dilatació a l’congelar causaria avaries en parts tan importants com la culata, el bloc motor o el sistema de refrigeració.

MARQUES: Worth, 3cv

PASTILLES DE FRE

Un kit de frens està constituït per recanvis molt precisos. Podem trobar un joc de sabates de fre, cilindres de roda i ressorts metàl·lics. … El kit de fenos del darrere vindrà col·locat directament al tambor de el fre, així de fàcil.

MARQUES: Brembo, Optimal, Ate, Ashika, JapanParts

KITS DE FRE DARRERE

(muntats i premontados)

Un kit de frens està constituït per recanvis molt precisos. Podem trobar un joc de sabates de fre, cilindres de roda i ressorts metàl·lics. … El kit de fenos del darrere vindrà col·locat directament al tambor de el fre, així de fàcil.

MARQUES: Brembo, Optimal, Ate, Ashika, JapanParts

DISCOS DE FRE

Els discos de fre són uns dispositius utilitzats en els cotxes per reduir la velocitat de les rodes i aturar el vehicle. La reducció de velocitat es produeix com a conseqüència de la fricció entre les pastilles de fre i el disc, quan ho atrapen el trepitjar el pedal.

MARQUES: Brembo, Optimal, Ate, Ashika, JapanParts

LATIGUILLOS

El cable de fre és un dels elements principals de sistema de frenada d’un cotxe, ja que és l’encarregat de portar el líquid de frens, amb la pressió adequada, fins a les pinces o els bombins de fre.

Per la seva ubicació, a la seva alta mobilitat i flexibilitat és un element que pateix molt desgast, per la qual cosa s’haurà de comprovar el seu estat amb freqüència.

MARQUES: Brembo, Optimal

ESCOMBRETES EIXUGAPARABRISES

Els eixugaparabrises són components executors de el sistema de neteja de les finestretes. Estan fets en forma de braços mòbils amb elements de goma en els seus extrems que s’ajusten a el parabrisa i segueixen la forma de la seva superfície. Els extrems oposats dels braços estan connectats per una frontissa a les varetes d’acoblament que asseguren el moviment sincrònic dels eixugaparabrises.

MARQUES: Doga, Bosc, Serca

Abrir chat