Autostop Andorra

ACCESSORIS

Prepara el teu cotxe amb alguns dels millors accessoris per a cotxe que hem recopilat per a tu: confort, tecnologia i seguretat. No voldràs conduir sense ells!

EINES

Alicates, pinces, alicates de punta fina i una clau de tub són imprescindibles. Una bona caixa d’eines completa té un joc de claus amb les claus més importants. Aquestes inclouen clau de boca, clau de femelles, clau de tub, clau de fixació i una clau Allen.

BOBINES DE PAPER

Cilindre amb paper que es troba sobre un tub de cartó o un altre material.

SEPIOLITA

La sepiolita és un mineral que forma part del grup dels Filosilicatos, de la família dels silicats. Un absorbent en pols i una argila mineral ignífuga coneguda popularment sota el nom «escumeja de mar» ja que flota en l’aigua.

FUNDES PROTECTORES

La funda de protecció és l’accessori ideal per protegir el teu cotxe de la pluja, neu, pols i radiació ultraviolada. Proporciona una excel·lent protecció per al teu vehicle, tant si ho guardes en garatge com si ho deixes estacionat a l’exterior.

 

PASTA RENTAMANS

Sabó per a mecànics apte per a la neteja de mans molt greixoses. Conté suavitzants i hidratants, pel que elimina la brutícia a la vegada que protegeix la pell. Especialment indicat per a ús industrial i en tallers on existeix gran quantitat de greix, oli i brutícia.

Abrir chat