Autostop Andorra

CARROSSERIA

Es diu carrosseria a l’estructura dels automòbils que es recolza sobre el bastidor i que alberga en el seu interior a l’conductor, els passatgers i la càrrega. La carrosseria també conté el motor i les diverses parts mecàniques de el vehicle.

MIRALLS RETROVISORS

Un mirall retrovisor és un tipus funcional de mirall que posseeixen els automòbils i altres vehicles, que estan dissenyats per permetre-li a l’conductor veure l’àrea que es troba darrere de el vehicle a través de la finestra posterior.Los miralls retrovisors interiors estan dissenyats per desprendre fàcilment durant un xoc de manera de minimitzar el dany a un ocupant de el vehicle que fos desplaçat i copegés contra el mirall.

ALÇA VIDRES

Es coneixen com alçavidres, elevavidrios, levantavidrios, levantacristales. alzavidrios o alzacristales als dispositius tècnics per possibilitar la pujada i baixada de finestretes, especialment en automòbils.

FARS DAVANTERS

Per la teva seguretat i la dels altres conductors, és important que els llums del teu automòbil funcionin bé. Això inclou els llums laterals i posteriors, els fars davanters (principals i d’encreuament), els indicadors de direcció, els llums de fre, la llum de la matrícula del darrere, llums de marxa enrere, focus antiboira (davanters i posteriors), llums de conducció diürna (DRL), fars de llarga distància i llums d’advertència de perill.

PILOTS DAVANTARS I TRASERS

Els fars de disseny modern incorporen a el disseny d’el vehicle un estil i aerodinàmica millorada. Permeten als fabricants la llibertat d’incloure els senyals intermitents dins d’elles a l’igual d’incloure el tipus d’il·luminació que vulguin. Les lents de plàstic dels fars es deterioren amb els anys pel colpeig continu de graveta mentre conduïm o per l’acció de el sol.

RADIADORS I INTECOOLERS

L’intercooler és un radiador que s’encarrega de refredar l’aire comprimit pel turbocompressor o sobrealimentador d’un motor de combustió interna. … Això provoca que l’eficiència volumètrica de el motor i la potència de l’motor disminueixen, ja que hi ha menys oxigen per a la combustió.

Abrir chat